Stop software fouten bij de bron

Speciaal voor testanalisten, testcoaches en testconsultants

Zijn de requirements voor de te testen applicatie vaak vaag en onduidelijk?

Dat is lastig. Vooral als een tester daardoor niet altijd de juiste testgevallen kan opstellen. Zodat sommige fouten niet gevonden worden of dat er fouten worden gevonden die later geen fouten blijken te zijn.

Wil je daar graag iets in veranderen voor jezelf, je team of organisatie?

Ik vertel je graag wat er voor nodig is om fouten bij de bron te stoppen. Het fijne ervan is: deze aanpak kost niet meer tijd, maar levert wel heel veel op.

Wil je hier meer over weten? Geef je dan op voor een gratis strategiegesprek.

Voor wie is dit gesprek?

Dit gesprek is speciaal voor ervaren IT’ers die de 'shift left' aanpak daadwerkelijk willen gaan toepassen. Je hoeft nog niet precies te weten wat ‘shift left’ is en je hoeft nog niets te weten over de speciale lees technieken voor requirements.

Niets van dat alles.

Je hoeft alleen een kei in je werk te zijn. Mijn idee is dat IT’ers die uitzonderlijk goed zijn in hun vak, degenen zullen zijn die daadwerkelijk veranderingen kunnen bewerkstelligen. En om echt resultaat met ‘shift left’ te kunnen bereiken, moet je in staat zijn je collega IT’ers in beweging te krijgen.


Elke week heb ik plaats voor het voeren van 2 strategiesessie, zodat we kunnen verkennen of we kunnen samenwerken. 


Tijdens dit gesprek geef ik je minstens twee tips voor het stoppen van software fouten bij de bron afgestemd op jouw situatie.

Wat ga je in dit gesprek leren?

Waar de beste kansen liggen om software fouten bij de bron te stoppen

Welke eenvoudige mogelijkheden er zijn om requirements te verbeteren

Waarom de ontwikkeling van software sneller en goedkoper kan

Hoe gaat het in zijn werk?

Het gesprek is geheel vrijblijvend, duurt een half uurtje van je tijd en is gratis. Echter, onze tijd is kostbaar, daarom maak ik een selectie van de aanmeldingen. Ik ga alleen met mensen in gesprek als ik weet dat ik ze ook echt verder kan helpen.

Om te zien of ik jou verder kan helpen, is het belangrijk dat je een aantal vragen invult en aangeeft waarom jij denkt dat een gesprek nu passend is.

Laten we een virtueel kopje koffie drinken:

arrow_drop_up arrow_drop_down