Over Cygnus Consultancy

Stop software fouten bij de bron

Wij helpen softwaretesters fouten te vinden bij de bron

Cygnus Consultancy is er om jou als softwaretester te helpen groeien via het internet. Dat doen we door tips en trends te delen via onze e-books, blogs, video‚Äôs en trainingen. 

Het is onze missie om softwaretesters te leren "shift left" testen op een praktische manier te gebruiken en handvatten te geven om het management van het nut te overtuigen. 

"Shift left" testen is wat ons betreft het stoppen van fouten bij de bron!

Over Greet Zwaan

Oprichtster en drijvende kracht achter Cygnus Consultancy is softwaretest expert Greet Zwaan.

Het gaat me aan het hart dat softwaretesters en projecten minder efficient en succesvol zijn dan ze zouden kunnen en moeten zijn. 


Er wordt tegenwoordig veel aandacht en tijd besteedt aan het geautomatiseerd uitvoeren van testen. En daarnaast wordt er verwacht dat testers steeds meer technische kennis hebben. Op zich niets mis mee, alleen zouden de skills van software tester ook goed gebruikt kunnen worden voor het stoppen van fouten bij de bron. 


Ondanks dat velen weten dat het stoppen van fouten bij de bron veel effectiever is dan het testen van code, lukt het maar niet om een echte "shift left" te realiseren.

Mijn doel

Het is mijn doel, of beter gezegd mijn missie, om het voor softwaretesters mogelijk te maken een echte "shift left" te realiseren. Dan zorgen we er samen voor dat er meer tijd en geld overblijft voor het ontwikkelen van toegevoegde waarde voor de gebruikers!

Onze diensten

Stop fouten bij de bron!

Ontvang 5 weken een tip waarmee je direct requirements kunt gaan verbeteren.

Leer fouten te voorkomen.

Hier is een korte samenvatting wat ik voor je kan betekenen, zodat je zelf kunt bepalen of je hier goed zit. Afhankelijk van jouw situatie zijn er verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken (het is niet voor iedereen)

Begin met lezen

Lees achtergrond informatie uit de kennisbank of het blog

arrow_drop_up arrow_drop_down